Demo Checkout

Blugento are un flow standard Magento pentru checkout, precum și extensii speciale de checkout.

Mai jos sunt exemplificați pașii flow-ului standard.

Metodă finalizare comandă

01.

Primul pas din checkout oferă posibilitatea alegerii între a face un cont nou, a ne autentifica în contul deja existent sau a continua cu comanda fără să înregistrăm un cont. Dacă avem deja un cont, acest pas nu este afișat deloc. Metodele utilizabile sunt configurabile de către administrator.

first step

Informații facturare

02.

În acest pas se colectează detaliile de facturare, inclusiv adresa de facturare. Blugento oferă posiblitatea alegerii între presoană fizică și persoană juridică, cu detaliile aferente. Dacă utilizatorul este deja autentificat, adresele anterior utilizate vor fi afișate pentru o comandă rapidă.

second step

Informații expediere

03.

În acest pas se colectează adresa de livrare pentru comandă. Opțiunea implicită este cea de a folosi adresa de facturare. Dacă utilizatorul este deja autentificat, adresele anterior utilizate vor fi afișate pentru o comandă rapidă.

third step

Metodă expediere

04.

Aici apar toate metodele de livrare cu costurile aferente. Mai multe detalii despre metodele de curierat suportate de Blugento, se pot găsi aici

fourth step

Informații plată

05.

Aici apar toate metodele de plată (ramburs, card etc). Mai multe detalii despre metodele de plată suportate de Blugento, se pot găsi aici

fifth step

Detalii comandă

06.

Acest pas final permite verificarea tuturor detaliilor introduse și a produselor confirmate în coș.

sixth step
final step